×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jandino gaat zich richten op produceren

28.05.2018 -

Jandino Asporaat zal de komende tijd minder op televisie te zien zijn. De 37-jarige presentator en comedian gaat zich meer richten op het produceren van eigen content, maakt RTL vandaag bekend.


RTL en Jandino blijven wel met elkaar samenwerken, maar op een andere manier. 'We hebben met Jandino gesproken over zijn toekomst bij RTL. Hij gaf aan meer vrijheid te willen, mede om zich te kunnen richten op het produceren. Zo'n creatieve wens kunnen we alleen maar aanmoedigen', laat zenderdirecteur Werner van Es weten.

Jandino was het afgelopen jaar bij RTL te zien als presentator van Dance Dance Dance, Alles Mag Op Zaterdag, Wie Ben Ik en DINO. Bij Dance Dance Dance wordt zijn plek naast Chantal Jansen overgenomen door Humberto Tan. 'Ik wens Humberto superveel plezier met dit leuke avontuur', zegt Jandino. De nieuwe reeks van het dansprogramma begint op 25 augustus.

Na een heel druk jaar, met naast zijn presentatieklussen ook cabaretshows en werken aan deel twee van bioscoopfilm Bon Bini Holland, besefte Jandino dat hij het de komende tijd anders wilde aanpakken: 'Meer focussen op het produceren en in een vrijere rol blijven presenteren. Ik ga samen met RTL nieuwe content ontwikkelen vanuit mijn productiehuis Het Huis Van Asporaat. Ik ga hier weer hard aan werken, zodat ook dit een succes wordt'.

In de vrijere rol krijgt Jandino ook de kans om te presenteren bij andere zenders, laat RTL weten.