×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jandino Asporaat gaat grens over met Bon Bini Holland 2

Jandino Asporaat gaat grens over met Bon Bini Holland 2
27.12.2018 -

De Nederlandse bioscoophit Bon Bini Holland 2 gaat de grens over. Na de release van de succesvolle komedie in België, beleeft de film begin januari ook haar première op de ABC-eilanden en in Suriname. Dat heeft distributeur Entertainment One donderdag bekendgemaakt. De film trok in Nederland binnen twee weken bijna 300.000 bezoekers.


Dat de film een internationale release krijgt, heeft onder meer te maken met de populariteit van hoofdrolspeler Jandino Asporaat in deze gebieden. De comedian komt zelf van Curaçao en de film speelt zich ook gedeeltelijk op dit eiland af.

Asporaat en producent Maarten Swart wonen begin januari alle drie de premières op Aruba, Bonaire en Curaçao bij. Bon Bini Holland 2 gaat er op 10 januari in release. De film, over een oplichter die worstelt met zijn relatie, draait in Nederland momenteel in 107 bioscopen.