×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Versteegh zet arm en rijk onder één dak

23.08.2018 -

Voor een 'spel en sociaal experiment in één' heeft BNNVARA zes rijke jongeren samen laten wonen met zes arme leeftijdsgenoten. Onder leiding van Jan Versteegh strijden ze in duo's om een prijzenpot van 20.000 euro. Snobs en sloebers is vanaf maandag 3 september zes weken lang te zien op NPO 3.


'Ik was vóór de opnamen heel benieuwd of deze jongeren, met totaal verschillende achtergronden en leefsituaties, samen hun weg zouden kunnen vinden', zegt Jan over zijn nieuwe programma. 'Ik denk dat de uitkomst van dit experiment niet alleen mij, maar ook de kijker behoorlijk zal verrassen.'

Voor Snobs en sloebers wordt een rijke jongere gekoppeld aan een minder vermogende kandidaat. De duo's, die in een riante villa een kamer delen, krijgen opdrachten variërend van het insemineren van koeien tot het organiseren van een chique lunch. Het koppel dat het langst in de strijd blijft, wint het geldbedrag. En dan is de vraag hoe de buit wordt verdeeld tussen arm en rijk.