×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Versteegh over gezinsuitbreiding: ‘Er komt geen derde kindje’

Jan Versteegh over gezinsuitbreiding: ‘Er komt geen derde kindje’
24.10.2019 -

Jan Versteegh is al enige tijd de gelukkige vader van dochtertjes Lulu Keesje en Bella Didy. Maar een derde kindje gaat er volgens de presentator niet komen.


Jan werd eerder dit jaar voor de tweede keer vader. Lulu is net twee en heeft volgens Jan een beetje het temperament van haar vader. ‘Als je zegt mag niet, dan doet ze het juist. Dan kijkt ze je strak aan, en dan doet ze het nog een keer. Terrible two zeggen ze ook wel. Bella is nu een halfjaar, zij was echt een huilbaby. Dat begint nu gelukkig langzaam bij te trekken’, vertelt de Lingo-presentator aan Weekend. Ondanks dat hij dolblij is met zijn twee oogappeltjes, moet hij niet denken aan gezinsuitbreiding. ‘Ik geloof niet dat mijn vrouw die ambitie heeft, en ik ook niet. (…) Ik vond twee altijd wel mooi. Ik kom zelf uit een gezin van drie, en dan valt er toch altijd één buiten de boot.’ Bovendien wordt het dan ook wel erg krapjes in zijn auto: ‘Ik vind het ook veel ruimte innemen in de auto, en we komen geen mensen tekort op deze planeet. Dus nee, wij zijn compleet.’

Naast zijn rol als vader heeft Jan momenteel drie programma’s lopen. Na de tegenvallende kijkcijfers van de tv-show 6 Inside, heeft Jan een hit in handen met de nieuwe versie van ’t oude VARA-spelletje Lingo. Het programma stond meteen hoog in de kijkcijferlijsten, en dat had de SBS6-presentator niet gedacht. ‘Natuurlijk verbaast je dat. Het wordt uitgezonden in de vooravond, en de vooravond van SBS6 was tot voor kort echt lastig en heel spannend, dus ik was zeker verrast. Een beetje zoals sommige mensen zeggen bij een zwangerschap: het was ongepland, maar hartstikke welkom’, grapt hij.

Lees ook:

Oeh la la: Jan Versteegh deelt een wel heel pikant kiekje!

Jan Versteegh slechthorend door hersenbloeding na geboorte