×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Versteegh opgenomen in ziekenhuis

Jan Versteegh opgenomen in ziekenhuis
30.10.2019 -

Jan Versteegh laat zijn volgers schrikken met een verontrustende foto op Instagram. Op de foto is te zien dat hij, met nog wat bloed op zijn kin, in een ziekenhuisbed ligt.


Bij het kiekje plaatst Jan Versteegh: ‘Iemand een fruitmandje over?’. Te zien is hoe hij in bed ligt met nog wat restanten bloed op zijn mond en kin. Naast hem staat een bakje met wat lijkt op bloed. Ook heeft de presentator een infuus in zijn hand. Omdat eerst niet duidelijk was wat er precies aan de hand is, reageerden volgers geschokt. Zo liet Marco Borsato in een reactie weten: ‘WTF? ??? Sterkte!’. Ook Jochem Myjer liet een reactie achter: ‘Jezus man! Sterkte’.

Inmiddels is duidelijk dat Jan geopereerd is aan zijn keel. ‘De operatie is goed gegaan. Hij heeft wel pijn, maar zal spoedig herstellen’, aldus een woordvoerster. ‘Voorlopig veel rust houden en hij mag en kan nog niet praten. Hij krijgt veel lieve reacties dus dat is heel fijn.’

View this post on Instagram

Iemand een fruitmandje over?

A post shared by Jan Versteegh (@jan_versteegh) on

Lees ook:

Jan over gezinsuitbreiding: ‘Er komt geen derde kindje’

Oeh la la: Jan deelt een wel heel pikant kiekje!

Jan slechthorend door hersenbloeding na geboorte