×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Versteegh beroofd

13.06.2018 -

Jan Versteegh en zijn crew zijn gisteravond beroofd nadat ze TV-opnames hadden gemaakt bij de uitreiking van Massimo Mioretti’s Zakenman van het Jaar 2018.


Nadat het team tijdens de uitreiking had gefilmd voor het nieuwe TV-programma van Jan Versteegh zijn ze gaan dineren in een nabij gelegen restaurant. Toen ze vervolgens terugkwamen in de parkeergarage was de achterruit van hun auto ingeslagen. Een camera, laptops, autosleutels, portemonnee en microfoons waren uit hun achterbak gestolen. Op InstaStories van de presentator is de gebroken achterruit en de achterbak vol glasscherven te zien. 

Geluk bij een ongeluk: de TV-crew heeft nog wel de beelden in bezit dus heeft niet voor niets gefilmd tijdens de uitreiking. Deze zal dan ook in het nieuwe programma te zien zijn.