×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Vayne blijft voorlopig alleen

21.04.2016 -

Een nieuwe liefde zit er voor Jan Vayne voorlopig niet in. "Ik moet er nu even niet aan denken om weer in een relatie te stappen", zegt de pianist, wiens huwelijk na 25 jaar strandde.


"Voor mij even geen liefdesleven." Jan en zijn vrouw Joyce zijn al 'geruime tijd' uit elkaar. Volgens geruchten verliet Joyce de 49-jarige pianist vorig jaar voor een ander. "Dat er nu wordt geroepen dat ik de scheiding bewust heb stilgehouden, is grote onzin", zegt Jan over die verhalen. "Joyce en ik zijn zonder ruzie al geruime tijd uit elkaar. Dat er verder wordt gesuggereerd dat mijn ex-vrouw me voor een andere man heeft verlaten, is eveneens klinkklare onzin."

Joyce, die zelf zegt dat de koek op was, heeft ondertussen wel weer een nieuwe liefde. Die ontmoette ze volgens Jan 'nog niet zolang geleden'. "Dat speelde tijdens de scheiding niet. We hebben geen vechtscheiding en gaan uitstekend met elkaar om. Dat doen we zeker in belang van ons dochtertje Olivia (10)."