×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Smit waagt tweede poging bij Sinterklaas

21.11.2016 -

Jan Smit heeft besloten het nog een keer te proberen bij Sinterklaas. Hij heeft weer zijn schoen gezet, nadat hij vorige week op zijn vingers is getikt door de sint.


Deze keer heeft Jan een mooie kleurplaat ingekleurd voor de oude baas. 'Poging 2! Hopelijk morgenochtend wél iets in mijn schoen', schrijft hij bij de tekening en zijn schoen die hij heeft gefotografeerd voor Instagram. 

Vorige week had Jan de sint een brief geschreven. Volgens de zanger verdiende hij het meeste in zijn schoen omdat hij de baas in huis is. Hij keek op zijn neus, want Sinterklaas liet zijn schoen helemaal leeg op een brief na. Jan moest niet zo hebberig zijn en mama was toch echt de baas, schreef de sint. 

 

Poging 2! Hopelijk morgenochtend wél iets in mijn schoen…

Een foto die is geplaatst door JAN SMIT (@jansmitcom) op