×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Smit, René Froger en Frans Bauer maken kans op Loden Leeuw

29.11.2016 -

Jan Smit, Frans Bauer en René Froger maken dit jaar kans op de Loden Leeuw voor meest irritante BN'er in een reclame. Ook Anita Witzier en Ruben Nicolai behoren tot de genomineerden. Dat werd maandagavond in het programma Radar bekendgemaakt.


Behalve de kanshebbers voor de twijfelachtige prijs voor meest irritante BN'er heeft het consumentenprogramma ook de genomineerden voor de meest irritante reclame van het jaar bekendgemaakt. Dit keer staan Tele2, Tuc, Leenbakker, Airwick en Beter Bed op de shortlist. De prijzen worden over twee weken uitgereikt in Radar.

Radar reikt de Loden Leeuw sinds 2008 uit. BN'ers die eerder werden uitgeroepen tot meest irritante zijn onder anderen Patricia Paay, Tim en Tom Coronel en Maarten van der Weijden. Vorig jaar won Adelheid Roosen.