×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Smit pakt eind deze maand draad weer op

Jan Smit pakt eind deze maand draad weer op
9.01.2020 -

Jan Smit gaat eind deze maand weer aan het werk. De zanger is na ruim twee maanden rust op 28 januari van de partij tijdens de officiële loting voor de halve finales van het Eurovisiesongfestival. Dat bevestigt zijn manager aan BuzzE.


Samen met zijn medepresentatoren Edsilia Rombley en Chantal Janzen praat Jan de lotingsceremonie in het Rotterdamse stadhuis aan elkaar. Dan wordt bepaald in welke van de twee halve finales, op 12 en 14 mei, de deelnemende landen aantreden. De loting wordt live uitgezonden op NPO 1.

Jan maakte in november bekend dat hij rust nam. De zanger kampte met een keelaandoening en liet weten zichzelf een beetje voorbij te hebben gelopen.

Lees ook:

Marco Borsato geveld door burn-out

Fred van Leer dolblij met deze man in zijn leven

Wesley en Yolanthe samen gespot op vliegveld