×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

ZIEN: Jan Smit maakt zijn hoofd leeg op de padelbaan

ZIEN: Jan Smit maakt zijn hoofd leeg op de padelbaan
20.02.2020 -

Jan Smit lijkt een nieuwe manier te hebben gevonden om een beetje rust in zijn hoofd te krijgen: samen met zijn vrienden van de 3JS stapte de zanger de padelbaan op voor een sportieve ochtend.


“Hoofd leegmaken met een potje padellen… Nipt verloren van Jaap en Robin!”, schrijft hij bij een foto van het viertal.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Team @Lotje_WineDine tegen @DrieJS! Hoofd leegmaken met een potje padellen in de ochtend… Nipt verloren van Jaap en Robin! 😊 #Uitwaaien

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmit) op

‘Te druk’

Half november maakte de zanger bekend dat hij de rest van het jaar niet meer zou optreden wegens keelproblemen. Nu blijkt dat hij er ook psychisch doorheen zit: hij werd in een Spaanse kliniek behandeld en huurt in Nederland een appartement om af en toe tot rust te kunnen komen. “Thuis is het vaak te druk voor hem”, stelt manager Aloys Buys. “Met drie kinderen in de leeftijd van twaalf, negen en zes wordt het hem thuis weleens te veel, als ze ook nog vriendjes en vriendinnetjes van school meenemen. En van die kinderen kun je niet verwachten dat ze altijd rekening houden met papa die rust wil.”

Lees ook: Jan Smit deelt emotioneel bericht over burn-out