×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Smit legt Duitse tournee stil

23.09.2017 -

Jan Smit legt in april een Duitse tournee van het schlagertrio Klubbb3 stil om in Volendam de communie van zijn dochter Emma (6) te kunnen bijwonen. Hij probeert er zo veel mogelijk voor de kinderen te zijn.


''Die maand zijn we 28 dagen op tour in Duitsland, maar ik heb met de agent geregeld dat we die dag pauze hebben. Tachtig man crew die niets doen. Dan rij ik zaterdag na het optreden in Berlijn snel naar huis en zit ik zondagochtend in de kerk'', vertelt Jan Smit.

''Ik ben natuurlijk niet vaak thuis. Ik schat dat ik zo'n beetje de helft van het jaar weg ben. Zeker nu we in Duitsland zo'n succes hebben met Klubbb3. Gelukkig is er Facetime en de kinderen kunnen me altijd bellen, dat maakt het een stuk draaglijker. Als ik drie weken van huis ben, vind ik dat jammer, maar ik zet een knop om. Ik ben geen emotioneel type, dat is mijn werk."