×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Smit als Volendamse

Jan Smit als Volendamse
26.09.2016 -

Broederliefde heeft zich voor de samenwerking met Jan Smit ondergedompeld in Volendam. De Rotterdamse hiphoppers kregen van Jan een rondleiding door het vissersdorp, liet de zanger weten op social media. daarbij gingen ze ook in Volendammer klederdracht op de foto, met Jan als mooie Volendamse.


“Heb de mannen van Broederliefde ons prachtige dorpje laten zien!”, schreef Jan bij een kiekje waarop te zien is hoe hij met de hiphoppers op een terrasje geniet van het zonnetje. Volgens Jan was het een ‘heerlijke dag’.

Emms, Mella, Jerr, Edson en Sjaf ontkwamen niet aan een bijzonder Volendams tafereel. De heren poseerden met Jan, in traditionele klederdracht. Top Notch, het platenlabel van Broederliefde, deelde het kiekje via Instagram.

Broederliefde en Jan Smit sloegen de handen ineen voor de nazomerhit ‘Kom dichterbij me’. “We zaten samen in de show bij Jandino en zij hadden zelf al een tijdje het idee om ooit wat met mij te doen”, vertelde Jan maandagochtend aan Giel Beelen over de totstandkoming van het duet. “Dus, ik wist niet wat ik hoorde. Het is ongelooflijk wat er nu gebeurt met Broederliefde, dus ik was meteen voor!”