×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Mulder openhartig over vreemdgaan: ‘Geen spijt van slippertjes’

Jan Mulder openhartig over vreemdgaan: ‘Geen spijt van slippertjes’
19.02.2020 -

Jan Mulder is niet altijd trouw geweest in zijn huwelijk en komt daar ruiterlijk voor uit. De voetbalanalyticus is al sinds zijn jeugd samen met zijn vrouw Johanna, maar deelde ook met andere vrouwen het bed.


Youri Mulder ontkende een paar jaar geleden nog dat zijn vader Jan vreemdging. ’Dat is een bepaald beeld’, zei de voormalige Nederlands elftalvoetballer. ‘Ik zie een relatie van twee mensen die al bijna vijftig jaar bij elkaar zijn. Waar verder niks is. Ook geen andere mensen. Ik heb nooit ondervonden dat dat zo is.’ Er zijn kennelijk zaken die hij niet van zijn ouders weet, want in de Belgische podcast De 10 Meest Gegoogelde Vragen is Jan Mulder heel openhartig over zijn schuinsmarcheerderij.

Imago

‘Ik heb dat imago, van Jan en de vrouwen’, zegt Jan. ‘Ik ben trouw aan mijn vrouw, maar goed, er is wel eens wat gebeurd. Ik heb over het algemeen geen spijt dat ik ooit met iemand anders in bed gelegen heb. Er zijn mensen, die gaan uit elkaar omdat ze hun partner hebben zien zoenen op een feestje na wat drank of drugs. Dat lijkt mij misplaatst. Dat is even lust, daar zou ik niks om opbreken.’

De benen nemen

Jan Mulder, die tegenwoordig een populaire voetbalanalist is in België, hinkt op twee gedachten als het gaat om huwelijkse trouw. ‘Je moet het niet te bar maken, maar veel mensen denken aan het eind van hun leven: had ik het maar wat barder gemaakt. Je moet je vrouw alleen niet vernederen. Ik vind het heel kwalijk als iemand na vijftig jaar lief en leed plotseling iemand anders tegenkomt en de benen neemt. Dat vind ik echt misdadig.’

Samen blijven

Wel is hij van mening dat zijn vrouw ook na zoveel jaar het vreemdgaan op de koop toe moet nemen. ’Als mijn vrouw zou willen dat ik bleef, bleef ik, met alles wat ik had, hoe moeilijk het ook is. Dat hoor je vaak, dat na tientallen jaren huwelijk iemand de benen neemt. Ga dan maar een keer vreemd met iemand. Dat moet die andere partner dan maar kunnen verdragen’, aldus de voetbalanalyticus.

Lees ook:

Thomas Berge weer gelukkig in de liefde!

Net bevestigd: Nicolette Kluijver en man zetten punt achter huwelijk

Bridget reageert op geruchten André en Monique