×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Kwakman (3 J’s) trots op dochter

7.11.2017 -

Jan Kwakman is supertrots op het talent van zijn dochtertje. En dat vinden we lief!


'Mega trots op mijn kleine meid. Ze oefent als een malle. Zelfs voor school. Ik kan het alle mensen met kinderen aanraden. Natuurlijk hebben wij ook een iPad waar ze veel te veel mee bezig zijn. Maar sinds Fee piano speelt, zie ik als ouder de aantrekkingskracht en nieuwsgierigheid die het losmaakt waarin muziek en muziek leren spelen nog steeds onmisbaar is in de ontwikkeling van een kind', schrijft de trotse papa bij de foto.

Een tip heeft hij ook nog: 'Het is bijna December en tegenwoordig doet de sint niet al te moeilijk over die zeer betaalbare keyboardjes die je her en der in de aanbieding ziet staan. Ik zou willen zeggen, als er ruimte voor is, geef kinderen iets mee waar ze later echt iets mee kunnen. Ik geniet in ieder geval'. 

 

Mega trots op m’n kleine meid. Ze oefent als een malle. Zelfs voor school. Ik kan t alle mensen met kinderen aanraden. Natuurlijk hebben wij ook een iPad waar ze veel teveel mee bezig zijn. Maar sinds Fee piano speelt zie ik als ouder de aantrekkingskracht en nieuwsgierigheid die het losmaakt waarin muziek en muziek leren spelen nog steeds onmisbaar is in de ontwikkeling van een kind. Het is bijna december en tegenwoordig doet de sint niet al te moeilijk over die zeer betaalbare keyboardjes die je her en der in de aanbieding ziet staan (heb ik gehoord). Ik zou willen zeggen, als er ruimte voor is in de breedste zin van het woord, geef kinderen iets mee waar ze later echt iets mee kunnen. Ik geniet iig. #music #muziek #piano #pianoles #trots

Een bericht gedeeld door 3JS (@driejs) op