×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Kooijman in jury van Dance as One

4.09.2018 -

Jan Kooijman word jurylid in de nieuwe zaterdagavondshow Dance as One van SBS6 en VTM. De andere juryleden zijn Timor Steffens en de Vlaamse Laurien Decibel.


Jan Kooijman was jarenlang jurylid in de RTL5-show So You Think You Can Dance voordat hij zijn overstap maakte naar de publieke omroep KRO-NCRV.

De danswedstrijd Dance as One draait om synchroondansen. Twintig dancecrews uit Nederland en België strijden tegen elkaar. De dansers zijn afkomstig uit alle disciplines van de dans: van hiphop tot klassiek en van modern tot latin.

De jury krijgt de beschikking over slow-motionbeelden om te kunnen controleren of alle bewegingen synchroon zijn uitgevoerd. De groep die in staat is om het hele seizoen perfect synchroon te dansen wint 50.000 euro.

De presentatie van de show, die begint op zaterdag 27 oktober, is in handen van Nicolette van Dam en de Vlaamse presentator Niels Destadsbader.