×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Keizer moet nog wennen aan nieuwe leven

Jan Keizer moet nog wennen aan nieuwe leven
28.01.2020 -

Na een jaar afscheid nemen van zijn fans is Jan Keizer dit jaar begonnen aan een nieuw leven, zonder optredens met Anny.


Voor Jan Keizer wordt 2020 een bijzonder jaar. Voor het eerst sinds hij in 1969 als drummer bij BZN begon, is de agenda van de Volendammer namelijk leeg. Bang voor een zwart gat is Jan niet. ’Hoewel de tijd dat zal moeten leren. Ik kan natuurlijk wel enthousiast roepen dat dat me nooit zal gebeuren, maar dat zal nog moeten blijken. Ik kan het me echter niet voorstellen. Samen met Anny Schilder heb ik een jaarlang afscheid genomen van al onze fans’, vertelt Jan. ‘Maar ik heb geen moment getwijfeld. Weet je, ik ben nu 70. De jaren die ik nog heb, wil ik samen met mijn vrouw Marie allemaal leuke dingen doen.’

Over zijn nieuwe leven kan Jan nog niet veel zeggen. ‘Het is even wennen omdat alle vaste dingen ook een beetje stil lagen. Ik ben bijvoorbeeld veertien dagen niet naar de sportschool geweest en dat merk ik best wel. Al mijn spieren zijn me toch een partij stijf. Laatst was het zelfs zo erg dat Marie me uit bed moest rollen, maar dat wordt straks weer beter’, aldus de zanger. Jan is van plan om oude hobby’s op te pakken. Zo wil hij weer gaan pianospelen en schilderen.

Waar hij zich ook op verheugt, zijn de voetbalavonden met z’n kleinzoons. ‘Als Ajax internationaal speelt, is het hier net de zoete inval. Dan zorgt Marie voor chips en drinken, kijken we de wedstrijd en hebben we overal commentaar op. Vroeger kon dat vaak niet omdat ik moest optreden’, vertelt hij. Nu zou het enkel een keer niet kunnen omdat hij samen met Marie op vakantie is. Want ook dat is de Volendammer volop van plan. ‘Zolang we kunnen, willen we lekker gaan reizen. Naar Italië, wat echt mijn tweede vaderland is. En we willen in maart naar Dubai voor een vakantie op een luxe cruiseschip en aansluitend nog een aantal dagen in een mooi hotel’, besluit Jan.

Lees ook:

Frans en Mariska Bauer verwelkomen nieuwe schoondochter

ZIEN: Danny Vera en zijn vrouw genieten van vakantie op Curaçao

André’s geliefde gaat overal mee naartoe: Is Bridget soms jaloers?