×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Keizer moet niet aan stoppen denken

5.01.2014 -

Jan Keizer mag dan in april 65 worden, hij moet er niet aan denken met pensioen te moeten. Daarvoor vindt hij optreden nog veel te leuk.


Begin met Jan Keizer niet over pensioen of een stapje terug doen. De Volendamse zanger moet er niet aan denken. ‘Toen ik jong was, had ik nooit gedacht dat ik op deze leeftijd nog op het podium zou staan. Maar muziek maken en zingen blijft fantastisch. Daarom pieker ik er niet over om te stoppen,’ vertelt hij in het Noordhollands Dagblad. Hij treedt niet alleen op samen met zijn voormalige BZN-collega Anny Schilder, maar schrijft ook nummers voor anderen. Zoals voor de 13-jarige Gino Graus en het nieuwe trio Ancora. Hij coacht deze nieuwkomers ook. ‘Omdat ik al 40 jaar in het vak zit, ken ik immers iedereen.’