×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Keizer heeft agressieve prostaatkanker

4.10.2016 -

Heftig nieuws uit Volendam. Nadat eerder bij Anny Schilder borstkanker werd geconstateerd, blijkt Jan Keizer nu prostaatkanker te hebben. Een agressieve vorm, waarvoor hij gelijk in Duitsland onder het mes moest.


‘Mijn dochter Nelly had mij geadviseerd om naar ’n diëtiste te gaan en die vroeg mij om ’n bloedcontrole te doen en daaruit bleek mijn PSA-waarde te zijn verdubbeld. Er werd agressieve prostaatkanker geconstateerd, die zo snel mogelijk verwijderd zou moeten worden,’ meldt Jan op Facebook.

‘In Gronau in het Prostate Centre Europe ben ik door Dr. Wagner geopereerd met de Da Vinci Robot. Maar voordat ik naar Gronau kon afreizen was ik mijn stem blijkbaar door de emotionele gebeurtenis volledig kwijt. Nu zijn we inmiddels twee weken na de operatie en mijn stem is nog niet de oude. Lieve mensen hopelijk nemen jullie het me niet kwalijk maar het zou onverantwoord zijn om nu te gaan optreden.’