×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Jaap van der Wal en Eva Duijvestein worden ouders

13.02.2017 -

Prachtig nieuws! Jan Jaap van der Wal en Eva Duijvestein krijgen na een proces van acht jaar hun eerste kindje. Eva is in verwachting.


Dat maakt Eva bekend in de nieuwe LINDA. 'Ik ben open geweest over onze problemen, en met dit stuk wil ik het afsluiten', laat Eva weten. 

Ze is nu 31 weken zwanger, dus het kindje komt er al snel aan. Het stel is altijd open geweest over de problemen die ze hadden om een kind te krijgen. 'Ik ben ooit noodgedwongen mee naar buiten gekomen, omdat Jan Jaap in en van zijn shows over onze situatie vertelde. Het kwam in Privé dat hij traag zaad heeft, daarna besloot ik er zelf ook open over te zijn', zegt Eva. 

Het stel heeft eerst geprobeerd een kind te adopteren, vier jaar lang, en daarna volgde nog eens vier jaar een ziekenhuistraject. 'Het was een ongelooflijk zwaar proces. Het bepaalt je leven volledig. ik zat onder de hormonen, moest plastesten doen op de set van series en films', vertelt Eva hierover. 

Nu is het dus eindelijk gelukt, maar daar is dus wel een heel traject aan voorafgegaan. Inclusief een miskraam helaas. 'Nadat we waren begonnen met behandelingen, kreeg ik een miskraam. Dat schijnt vaak te gebeuren, al praten vrouwen er niet graag over. Het gaf mij ergens ook hoop, het kán dus.' Uiteindelijk is Eva zwanger geraakt door intra-uteriene inseminatie. 'Ik dacht dat ik menstruatiepijn had, maar het duurde nogal lang. Toen begon ik me af te vragen of het geen innestelingspijn was. Jan Jaap en ik hebben samen de test gedaan: positief. Dat was zo'n geweldig moment.' 

Jan Jaap en Eva zijn al sinds 2010 getrouwd. Na dit lange proces kunnen ze binnenkort dus eindelijk een kindje in hun armen sluiten. 

Buik d'r op en buik d'r af #zwanger #buikwandcorrectie #liefde #mijnliefstevriendinBhootje #nieuwleven #Ijanjaap @wolfware_amsterdam

Een foto die is geplaatst door Eva Duijvestein (@duijvesteineva) op