×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Jaap van der Wal en Eva Duijvestein krijgen een zoontje

28.03.2017 -

Eva Duijvestein is gaat al bijna bevallen van haar eerste kindje met Jan Jaap van der Wal en op de valreep maakt ze nog bekend wat het gaat worden. Ze krijgen een jongen!


Op Instagram schrijft Eva in de hashtags baby boy en daarmee heeft ze het geslacht van haar kindje verklapt. Op de foto zien we niet Eva, maar een vriendin van haar genaamd Bho.

Jan Jaap van der Wal en Eva Duijvestein hebben acht jaar moeten wachten op hun eerste kindje. Halverwege februari maakte Eva bekend dat ze al 31 weken zwanger is in de LINDA. Ze hebben al eerder geprobeerd te adopteren, nadat bekend werd dat Jan Jaap traag zaad heeft. Na vier jaar proberen te adopteren, volgde vier jaar lang een ziekenhuistraject. Gelukkig is het gelukt en kunnen de twee binnenkort hun zoontje in hun armen sluiten.