×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Dulles wordt vader van een zoontje

7.09.2018 -

De eerste spruit van Jan Dulles is een jongen. De 3JS-zanger verklapte het geslacht van zijn ongeboren kind vrijdag in De Ochtendshow op 100% NL.


'Het wordt een jongen. Een hele grote, gezonde, sterke knul, zoals het er nu voorstaat gezien de omvang van mijn vriendin.' Jan maakte begin april bekend vader te worden. Hij deed dat op het podium in Doetinchem en verraste niet alleen het publiek, maar ook zijn band. 'Het kwam als een totale verrassing', glunderde de zanger destijds om zijn geslaagde verrassing voor zijn toehoorders.

De zwangerschap van Jans vriendin Caroline Mol 'gaat heel goed'. 'Geen complicaties.' Jan en Caroline weten al hoe hun zoon, die eind volgende maand ter wereld moet komen, gaat heten. Wat de naam wordt, blijft nog geheim.