×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Dulles vader geworden van zoon James

Jan Dulles vader geworden van zoon James
12.11.2018 -

Zanger Jan Dulles van de 3JS is zondagavond vader geworden van een zoon. Het kindje van Jan Dulles en zijn vriendin Caroline Mol heet James, laat de kersverse vader weten op Facebook.


'Vrienden…Gisteravond om 22.00 uur is onze James geboren. Een gezonde sterke jongen van ruim 8 pond. We zijn nog in t ziekenhuis maar moeder en kind maken het goed', meldt Dulles, bij een aantal foto's waarop te zien is dat hij zijn baby in de armen sluit.

De 3JS-zanger maakte begin april bekend vader te worden. Hij deed dat op het podium in Doetinchem en verraste niet alleen het publiek, maar ook zijn band. In september kondigde hij op 100% NL aan dat zijn eerste kind een jongetje zou worden.