×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan de Hoop hint op nieuw programma

Jan de Hoop hint op nieuw programma
7.08.2019 -

Op de dag van zijn 30e verjaardag bij RTL hint Jan de Hoop op een nieuw programma. In de uitzending van RTL Boulevard vertelt de presentator dat er iets speelt, maar hij wil nog niet vertellen wat.


‘Misschien, je weet het maar nooit’, antwoordt de 64-jarige Jan lachend als hem wordt gevraagd of hij bezig is met een nieuw programma. ‘Ik ga nog geen tipje van de sluier oplichten.’

Naast het geheime project zou Jan ook ge├»nteresseerd zijn in een nieuw programma in de ochtend. RTL-programmadirecteur Peter van der Vorst zou in de toekomst een ontbijtshow willen maken, waarin zowel aandacht is voor entertainment als voor nieuws. Jan is in ieder geval enthousiast. ‘Ik zou het heel leuk vinden’, zegt hij. ‘Als het nieuws maar wel een belangrijke rol blijft spelen.’

Hoewel Jan aan het eind van dit jaar officieel met pensioen gaat, hoeven vaste kijkers van Ontbijtnieuws hem voorlopig nog niet te missen. Jan blijft namelijk nog twee jaar lang, drie dagen per week het nieuws presenteren.