×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan de Hoop denkt aan stoppen met Ontbijtnieuws

31.03.2018 -

an de Hoop viert volgend jaar zijn dertigjarig jubileum als presentator van het RTL Ontbijtnieuws en dat lijkt hem een geschikt moment om te stoppen.


'Ik ben dan 65 jaar en presenteer precies dertig jaar het Ontbijtnieuws. Zoals ik me nu voel een mooi moment om te stoppen', vertelt Jan de Hoop op Omroep Gelderland. 'Maar misschien als RTL het ziet zitten, blijf ik nog wel even doorgaan. Het lijkt me in ieder geval leuk om daarna nog wat kleinere klussen erbij te doen.'

De Hoop kreeg in 1987 zijn eerste presentatieklus toen hij bij Veronica Nieuwsradio aan de slag ging. Twee jaar later begon hij op RTL-Veronique (het latere RTL 4) met het presenteren van het Ontbijtnieuws. Naast het werk voor televisie heeft de 64-jarige Rotterdammer ook zijn eigen radioprogramma op zaterdagochtend bij Omroep Gelderland.