×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jamie Trenité stopt na val met Dancing With The Stars

Jamie Trenité stopt na val met Dancing With The Stars
20.09.2019 -

Vervelend nieuws voor Jamie Trenité: de 29-jarige presentator moet noodgedwongen stoppen met Dancing With The Stars. Volgens RTL Boulevard heeft Jamie donderdag zijn voet gebroken. Meedoen aan het dansprogramma van RTL zit er daardoor niet in.


Het ongeluk zou thuis hebben plaatsgevonden. De presentator had haast en viel van de trap, waarbij hij op zijn voet landde. Jamies voet bleek gebroken, waardoor hij die vier tot zes weken niet mag belasten. Bij de val zou de presentator ook een stuk tand zijn kwijtgeraakt.

Naast Jamie, bestond het deelnemersveld van Dancing With The Stars uit Tooske Ragas, Gijs Staverman, Bibian Mentel, Samantha Steenwijk, Anouk Hoogendijk, Keizer, Berget Lewis, Barrie Stevens en Rutger Vink. Het programma wordt uitgezonden op RTL 4, de presentatie is in handen van Chantal Janzen en Tijl Beckand.