×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jamie Oliver en Gordon Ramsey in diepe rouw

25.10.2017 -

Jamie Oliver en Gordon Ramsey zijn in diepe rouw nadat de vrouw die een ontzettende invloed heeft gehad op beide carrières, is overleden aan de gevolgen van kanker.


'Rust in vrede prachtige Patricia llewellyn. Helaas hoorde ik vandaag dat mijn dierbare vriendin en de producer die mij 20 jaar geleden ontdekt heeft, is overleden aan de gevolgen van kanker. Wat een verdriet. Ze was een fantastische, lieve, grappige en oprecht prachtige vrouw met een gigantische impact op mij en mijn televisiecarrière. Ze gaat ontzettend gemist worden', schrijft Jamie Oliver emotioneel bij een foto van de twee.

Ook Gordon Ramsey is in diepe rouw: 'Een ontzettend verdrietige dag voor iedereen die van eten houdt. Nu ze haar strijd tegen kanker verloren heeft, verliezen we één van de meest getalenteerde vrouwen op televizie. Jouw talent en passie heeft me gebracht tot waar ik vandaag de dag ben. Rust in vrede prachtige vrouw'.