×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jamie Oliver baalt van mogelijk faillissement

Jamie Oliver baalt van mogelijk faillissement
21.05.2019 -

Jamie Oliver vindt het erg vervelend dat zijn Britse restaurants in zwaar weer verkeren. Er is uitstel van betaling aangevraagd, vaak een voorbode van een faillissement.


‘Ik ben er kapot van,’ reageerde de tv-kok via Instagram. ‘Ik ben diep bedroefd door deze ontwikkeling.’ Jamie bedankt zijn personeel en ‘iedereen die de afgelopen jaren hart en ziel in dit bedrijf heeft gestopt.’

De keten van Oliver is vooral bekend van Jamie’s Italian. Van die pastarestaurants zijn er 25 in het Verenigd Koninkrijk waar ongeveer duizend mensen werken. Oliver heeft ook nog een aantal andere restaurantketens, waaronder een aantal barbecuezaken.

In Nederland heeft Jamie’s Italian vestigingen in Rotterdam en Den Haag. Die blijven volgens het bedrijf gewoon open, net als andere restaurants buiten het Verenigd Koninkrijk die door franchisenemers worden gerund.