Jamie Dornan is opnieuw vader van een meisje

Acteur Jamie Dornan en zijn vrouw Amelia Warner kunnen zich de trotse ouders noemen van drie dochters, wordt duidelijk via de Instagram van Warner. Zij plaatste op Moederdag in het Verenigd Koninkrijk een foto van drie paar kinderschoenen. 'Zo ongelooflijk trots op mijn meisjes. Het is een eer om hun moeder te zijn. Ik voel mij gezegend', schrijft ze onder de foto.

In oktober werd al bekend dat het stel een derde kind op komst had. Dornan en Warner houden hun persoonlijke levens normaliter buiten de schijnwerpers, maar de acteur vertelde erg trots te zijn op het talent van hem en zijn vrouw: ‘Ik heb het gevoel dat wij gewoon geweldige kinderen maken. Ik zou het – met de toestemming van mijn vrouw – blijven doen totdat we beiden niet meer kunnen’.

Dornan liet weten dat het voor hem niet uitmaakte welk geslacht het kindje zou hebben, maar stiekem toch hoopte op een zoon.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

So proud of these three glorious girls, it’s an honour being their mummy..feeling incredibly lucky today #happymothersday

Een bericht gedeeld door Amelia Warner (@awarnermusic) op