×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jamie Dornan is opnieuw vader van een meisje

Jamie Dornan is opnieuw vader van een meisje
31.03.2019 -

Acteur Jamie Dornan en zijn vrouw Amelia Warner kunnen zich de trotse ouders noemen van drie dochters, wordt duidelijk via de Instagram van Warner. Zij plaatste op Moederdag in het Verenigd Koninkrijk een foto van drie paar kinderschoenen. 'Zo ongelooflijk trots op mijn meisjes. Het is een eer om hun moeder te zijn. Ik voel mij gezegend', schrijft ze onder de foto.


In oktober werd al bekend dat het stel een derde kind op komst had. Dornan en Warner houden hun persoonlijke levens normaliter buiten de schijnwerpers, maar de acteur vertelde erg trots te zijn op het talent van hem en zijn vrouw: ‘Ik heb het gevoel dat wij gewoon geweldige kinderen maken. Ik zou het – met de toestemming van mijn vrouw – blijven doen totdat we beiden niet meer kunnen’.

Dornan liet weten dat het voor hem niet uitmaakte welk geslacht het kindje zou hebben, maar stiekem toch hoopte op een zoon.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

So proud of these three glorious girls, it’s an honour being their mummy..feeling incredibly lucky today #happymothersday

Een bericht gedeeld door Amelia Warner (@awarnermusic) op