×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jamai: ‘Producer heeft nare dingen met mij gedaan’

26.04.2018 -

Jamai Loman heeft in de nieuwe podcast van Ruud de Wild een behoorlijk heftig verhaal gedeeld. De zanger heeft op 16-jarige leeftijd nare dingen meegemaakt met een producer.


Jamai vertelt dat hij 15 jaar geleden een nare situatie heeft meegemaakt met een medewerker van een programma: 'Ik was naar Aruba met de Staatsloterijshow en daar was een producer en die heeft wel nare dingen gedaan', vertelt de zanger over die tijd. Het is de eerster keer dat hij over dit incident vertelt.

De ouders van de jonge zanger waren op het moment dat het gebeurde ook op Aruba: 'Ik kwam aan op Schiphol en toen heb ik het pas mijn vader verteld. Toen heeft mijn vader het hele busje waar wij in zaten kort en klein geslagen'. Als de zanger het eerder had verteld, was het waarschijnlijk uit de hand gelopen: 'Hij had hem op Aruba levend begraven'.

Inmiddels is het vijftien jaar later en heeft de zanger het achter zich gelaten: 'Uiteindelijk is het allemaal wel goed en netjes afgerond. Ik ben hem later nog tegengekomen, echt jaren later. Ik heb hem toen wel gedag gezegd'.

De manager van Jamai, Mike Dobbinga, laat aan RTL Boulevard weten dat het bij proberen is gebleven. De man maakte gebruik van zijn positie als producer versus die van deelnemer aan het programma. Volgens de manager moeten we het zien als een #MeToo-gebeurtenis, maar dat gebleven is bij een poging.