×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jamai dankbaar voor steun

20.06.2018 -

Jamai Loman heeft dankbaar gereageerd op de vele steunbetuigingen die hij sinds dinsdag heeft gekregen. De presentator en zanger onthulde toen dat hij op korte termijn een niertransplantatie moet ondergaan. 'Alle lieve berichten die ik heb gekregen zijn overweldigend. Thanks!', laat Jamai op Instagram weten.


'Het is nu een kwestie van zo snel mogelijk een donor vinden', zei Jamai dinsdag in de show van Ruud de Wild op NPO Radio 2. 'Dat traject kost een aantal maanden. Er moet natuurlijk een perfecte match zijn.'

Vanwege zijn gezondheid moest Jamai de opnames voor een nieuw reisprogramma afzeggen. Olcay Gulsen neemt de presentatie van het RTL-programma Beter laat dan nooit van hem over.

 

Een bericht gedeeld door J A M A I (@jamailoman) op