×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jake Gyllenhaal verliefd

Jake Gyllenhaal verliefd
12.05.2015 -

Jake Gyllenhaal is het afgelopen weekend zoenend gespot met Ruth Wilson. De twee acteurs, die samen in het toneelstuk Constellations spelen, lijken hiermee geruchten dat ze meer dan collega's zijn te bevestigen.


Een ooggetuige vertelt E! News dat Jake (34) en Ruth (33) zaterdagochtend samen in de sportschool waren. Na afloop wachtte Jake met gezamenlijke vrienden totdat Ruth was omgekleed. Ze vertrokken apart, maar zeiden elkaar gedag met een zoen. "Het was meer dan een kusje op de lippen tussen vrienden. Deze zoen maakte duidelijk: wij daten", aldus de bron.

In januari lachte Ruth de geruchten nog weg in een interview. "We zijn een beetje als broer en zus geworden", zei ze toen.