×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jake Gyllenhaal en ex weer verliefd

15.02.2014 -

De liefde tussen Jake Gyllenhaal en zijn ex Alyssa Miller is opnieuw opgebloeid, schrijft weblog Just Jared. Het fotomodel zou op de avond voor Valentijnsdag een romantisch kaartje van de acteur hebben gekregen.


In januari gingen de twee uit elkaar, na een romance die ongeveer een half jaar duurde. Donderdag deelde Miller via Instagram een foto van een ongeopende Valentijnskaart. 'Op Valentijnsdag openmaken', viel te lezen op de envelop.

Volgens de site is de tekst 'duidelijk' door Gyllenhaal geschreven. Inmiddels heeft Miller de foto weer verwijderd, maar NY Daily News weet nog precies welke cryptische boodschap erbij stond. 'Denk niet dat ik nog langer kan wachten.'

Just Jared heeft nog meer 'bewijs' voor de verzoening. Zo zouden Jake (33) en Alyssa (24) vorige week samen op het Pussy Riot & The Voice Project-feest in New York zijn gezien.