×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jake Gyllenhaal date met Rachel McAdams

10.06.2014 -

Rachel McAdams en Jake Gyllenhaal zijn aan het daten. De geruchten gaan al een tijdje, maar nu heeft een bron verklapt dat de twee het inderdaad gezellig hebben. Zo gingen ze deze week samen naar een bokswedstrijd.


"Ze kwamen samen aan en zaten dicht naast elkaar", aldus de insider die daar er in NY Post aan toevoegt dat ze de hele tijd in gesprek waren. Jake en Rachel bleven ongeveer een uur en 'zagen er blij en gelukkig uit'.

Toch zijn er ook bronnen die de relatie in twijfel trekken. Zo zouden ze alleen maar naar de wedstrijd zijn gegaan om onderzoek te doen voor een nieuwe film waarin ze allebei spelen. Vorige week werden de acteur en actrice ook al gespot toen ze uit eten gingen, Lupita Nyong’o en Forest Whitaker waren daar ook bij.

Jake verbrak eind vorig jaar zijn relatie met de 24-jarige Alyssa Miller. Hij had eerder ook al relaties met onder anderen Taylor Swift, Kirsten Dunst en Reese Witherspoon.