×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jaden Smith lijkt uit de kast te komen

Jaden Smith lijkt uit de kast te komen
12.11.2018 -

Jaden Smith lijkt een relatie te hebben met rapper Tyler The Creator. De zoon van Will Smith en Jada Pinkett Smith plaatste maandag op Twitter een bericht waarin hij Tyler zei 'het iedereen verteld te hebben zodat ze het niet meer kunnen ontkennen'.


Op sociale media verschenen beelden van een recent optreden van Smith waarin hij de zaal bekend maakte een relatie met Tyler te hebben. 'Tyler is de beste vriend in de hele wereld en ik hou zo fucking veel van hem', stelt Smith. 'Tyler wil het niet zeggen, maar ik moet het vertellen: Tyler is mijn motherfucking vriendje.'

Met de bekendmaking lijkt er een einde te komen aan een lange periode van speculaties over de geaardheid van Jaden Smith die zich met zijn uitspraken en zijn kleding de laatste tijd steeds vaker als ‘genderqueer’ profileerde. Eerder had de 20-jarige acteurszoon een relatie met model Sarah Snyder.

Ook over rapper Tyler The Creator doen al langer geruchten de ronde dat hij homoseksueel zou zijn. Teksten op zijn album Flower Boy uit 2017 leken al in die richting te wijzen.