×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jacksons eren Michael in Amsterdam

Jacksons eren Michael in Amsterdam
29.07.2014 -

De broers van Michael Jackson zouden vandaag bloemen leggen bij het tijdelijke herdenkingsbillboard voor de overleden popster op de Zuidas in Amsterdam. Aangezien ze door het noodweer van gisteren niet op tijd in Nederland konden zijn, is dat uitgesteld tot morgen.


Jackie, Tito, Jermaine en Marlon worden rond 12.30 uur verwacht. Op het herdenkingsbillboard is een wereldberoemde foto te zien van Michael Jackson, gemaakt door Vanheye. Hij maakte deze in 1977, toen de nog jonge popster een wandeling maakte door de Jordaan.
Het bord staat sinds 25 juni, de vijfde sterfdag van Jackson, op de Zuidas. Het blijft nog tot half augustus staan.
The Jacksons treden woensdag op in Paradiso en komen op uitnodiging van fotograaf Claude Vanheye naar het Michael Jackson Memorial Billboard op het Gustav Mahlerplein.