×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jackass-ster Bam Margera moet voorkomen

19.01.2018 -

Bam Margera kan zich opmaken voor een bezoekje aan de rechtbank. Hij wordt aangeklaagd voor rijden onder invloed. De Jackass-ster gaat in het ergste geval zes maanden de gevangenis in en moet dan een boete van 800 euro betalen. Dit meldt TMZ.


Hoewel Bam al jaren kampt met een alcoholverslaving, is dit de eerste keer dat hij is aangehouden wegens rijden onder invloed. Mensen die zich voor het eerst schuldig maken aan een dergelijk vergrijp, gaan zelden direct naar de gevangenis in L.A. County.

Begin januari werd Bam van de weg gehaald door de politie en onderging hij en blaastest. Die toonde aan dat de realityster met teveel drank op achter het stuur zat, waarop hij werd ingerekend. Nadat zijn borgsom van 13.000 euro was betaald, mocht hij weer naar huis.

Direct na zijn aanhouding checkte Bam opnieuw in bij een rehab kliniek, waar hij al eerder een traject doorliep. In december werd Margera voor het eerst vader, toen hij met zijn vrouw Nicole hun zoon Phoenix Wolfon verwelkomde.

 

6lbs 2.1 oz!

Een bericht gedeeld door Bam Margera (@bam__margera) op