×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jack van Gelder wil muziekprogramma maken

5.04.2017 -

Jack van Gelder is bekend als sportverslaggever, maar droomt al jaren heimelijk van een muziekprogramma. 'Ik wil zoiets al jaren, maar het is er simpelweg nooit van gekomen', vertelde hij Lex Gaarthuis in Lex zijn Radio 10-ochtendshow.


'Je moet in je leven keuzes maken en ik ben toen jaren geleden de sport ingerold. Maar muziek is mijn grote passie', lichtte Jack toe.

Wat voor soort televisieshow hij zou willen maken, weet hij al. 'Een programma als Wintertijd van Harry de Winter zou ik erg leuk vinden. Maar dat zou dan meer gaan over het gevoel rondom de muziek dan over de technische aspecten.' Jack staat naar eigen zeggen 'per direct' klaar om als muziekpresentator aan de slag te gaan.