×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jack van Gelder heeft heimwee

Jack van Gelder heeft heimwee
1.06.2019 -

Als de NOS Jack van Gelder vraagt terug te keren, dan moet hij zeker twee keer nadenken. 'Eh, dan sta ik in dubio,' aldus de presentator.


Jack heeft namelijk best last van heimwee, al benadrukt hij dat het niet gaat om het type ‘ik wil terug naar mijn oude huis’.

De 68-jarige presentator werkt op dit moment met veel plezier voor Ziggo Sport, maar heeft lang voor de NOS gewerkt. Toen Jack laatst vanwege het 60-jarig bestaan van Studio Sport voor even terugkeerde, deed dat wel wat met hem. ‘De NOS houdt een plekje in mijn hart,’ verrelt hij in het AD.

Toch is een terugkeer niet in de maak. De NOS is volgens Jack ‘goed bezet’, bovendien heeft hij zelf een ‘goede job’. Een terugkeer noemt hij daarom niet ‘heel reëel’.