×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jack Osbourne krijgt klap bij koffiezaak

Jack Osbourne krijgt klap bij koffiezaak
5.04.2019 -

Het ochtendritueel van Jack Osbourne is woensdag ruw verstoord. Een willekeurige voorbijganger verkocht de 33-jarige Jack zonder aanleiding een klap toen hij voor de gevel van een koffiezaak zat, zo meldt TMZ op basis van lokale autoriteiten.


Getuigen melden dat Jack, de zoon van rocker Ozzy Osbourne, nietsvermoedend met zijn rug naar de straat zat, toen hij plots werd geslagen door iemand die volgens TMZ ‘waarschijnlijk dakloos’ is. Jack zou zich hebben omgedraaid en zijn koffie op de aanvaller hebben gegooid. Die maakte vervolgens dat hij wegkwam.

De politie zou de aanvaller later hebben gevonden en met de nodige moeite hebben meegekregen naar het bureau – de man moest zelfs worden getaserd. Hij wordt verdacht van mishandeling.

Jack maakt het overigens goed, zo meldt zijn management.