×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jacht Tiësto ramt kade David Guetta

26.03.2015 -

Dj Tiësto is met zijn jacht ingevaren op de privéaanlegplaats van David Guetta. De Nederlandse dj is in Miami aanwezig voor het Ultra Music Festival en de Miami Music Week, waarvoor ook talloze andere beroemde dj's zijn uitgenodigd.


Dat was een mooie gelegenheid om tussen de optredens door met collega's zoals Martin Garrix een luxe vaartocht te maken. Toen Tiësto en zijn vrienden aan wilde leggen in de achtertuin van Guetta's optrekje in de beroemde badplaats, ramde de luxueuze boot de kade aan gort.

Op Instagram is te zien dat Guetta wel kan lachen om het incident, waarbij niemand gewond raakte. Guetta poseert lachend met de groep beroemde dj's op het kapotgevaren dok. "Het leven is mooi als vrienden gedag komen zeggen!", schrijft hij bij een foto "Alleen een beetje duur!" Volgens insiders zou de schade rond de 30.000 dollar liggen. Tiësto hoeft naar verluidt niet op te draaien voor de kosten.