Jacht op heroïnedealer Peaches Geldof

Precies een jaar nadat Peaches Geldof dood werd aangetroffen in haar woning is de politie nog altijd bezig met het onderzoek naar haar tragische overlijden. De belangrijkste vraag, zo weet Mirror: wie verstrekte de 25-jarige dochter van muzikant Bob Geldof de fatale dosis heroïne?

Agenten hebben aan Mirror laten weten dat ze vastbesloten zijn de dealer van Peaches te vinden. Er is tot nu toe nog geen arrestatie verricht, maar er wordt nog altijd jacht gemaakt op de heroïnedealer.

Peaches, die al jaren met haar verslaving worstelde, werd op 7 april 2014 gevonden in het huis waar ze met echtgenoot Thomas Cohen en hun twee zoons woonde. Jongste zoon Phaedra is (bijna twee) vermoedelijk zeventien uur alleen met zijn overleden moeder geweest. Cohen en oudste zoon Astala (bijna drie) waren een weekend weg. De muzikant ontdekte het levenloze lichaam van zijn vrouw.

Uitruimen woning

Cohen is pas recent begonnen met het uitruimen van de woning, naar verluidt omdat het eerder te emotioneel voor hem was en hij zich wilde concentreren op de opvoeding van zijn zoons. Na de dood van zijn echtgenote trok hij met de kinderen in bij zijn ouders, die hem net als zijn schoonvader helpen bij de zorg.

Paula Yates, de moeder van Peaches, stierf ook aan een overdosis heroïne. Peaches was toen elf jaar oud. De overdosis van Peaches was volgens Mirror tien keer hoger dan die van haar destijds 41-jarige moeder. Er zijn geen aanwijzingen dat de twintiger zelfmoord wilde plegen.