Jaap Jongbloed heeft nieuwe liefde

Jaap Jongbloed heeft een nieuwe vriendin gevonden. "Dit jaar is wat mij betreft heel goed begonnen. Ik heb alweer een ontzettend mooi meisje ontmoet. Ik ben een beetje verliefd en dat is een goede manier om het nieuwe jaar te beginnen".

Dit vertelde de 60-jarige presentator van Het mooiste meisje van de klas donderdag in de ochtendshow Goeiemorgen Lex op 100%NL.

"Dit jaar is wat mij betreft heel goed begonnen. Ik heb alweer een ontzettend mooi meisje ontmoet. Ik ben een beetje verliefd en dat is een goede manier om het nieuwe jaar te beginnen", zei Jaap die naar eigen zeggen een prachtig jaar tegemoet gaat.

De vrouw is geen bekende uit de radio- en televisiewereld. "Het is iemand helemaal daarbuiten. Dat is ook wel verfrissend hoor. Dan ga je het leven weer vanuit een hele andere hoek bekijken", aldus Jongbloed, die vorig jaar weer vrijgezel werd na een relatie van acht jaar. Dit gebeurde na de opnames van Expeditie Robinson waar hij als kandidaat aan meedeed.

Donderdagavond begint op NPO 1 het tiende seizoen van Jaaps programma Het mooiste meisje van de klas, waarin hij vrouwen ontmoet met inspirerende levensverhalen.