×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jaap Buijs weer fit na maagoperatie

30.12.2013 -

Manager Jaap Buijs, een belangrijke kracht achter de grote verzameling artiesten in Volendam zoals Jan Smit en 3JS , is na een zware operatie in zijn maag weer fit. De Volendammer 'bemoeit zich weer overal mee', aldus zijn dochter.


Alice is opgetogen over het herstel van haar vader, bij wie in augustus maagkanker werd vastgesteld. Hij is "Het is als vanouds!" Jaap zelf kijkt ook met een goed gevoel uit naar 2014. Dochter Alice en zoon Aloys vervingen de werkzaamheden van Jaap een tijdje, maar nu neemt hij het weer over. "Alice en Aloys hebben het top gedaan. Er is veel gebeurd in Volendam, maar nu ben ik er weer," vertelt Jaap in een landelijke ochtendkrant.

Over de kans dat de kanker weer terugkeert blijft Jaap nuchter. "Wat dat betreft redeneer ik realistisch. Zolang de ziekte niet terugkomt is hij weg. Als hij wel terugkomt, ben ik weg. Mijn zoon Aloys lachte laatst: ben je nou niet bang, pa, dat je hart in dat gat van je maag naar beneden valt? Ik heb gebulderd. En mijn hart? Mijn hart ligt in Volendam en wat er ook gebeurt, daar blijft het."