×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ivo Niehe presenteert TV Show vanaf Kalveren-gala

31.08.2017 -

Het Gala van de Gouden Kalveren, de slotavond van het Nederlands Film Festival, wordt dit jaar niet meer live op televisie uitgezonden.


De uitreiking van de grote prijzen van de Nederlandse film is nog wel online te volgen. Tijdens het laatste uur van het Gala maakt Ivo Niehe in een bijzaal van de Stadsschouwburg Utrecht een speciale editie van de TV Show die wel live op NPO1 te zien is.

Dat heeft het festival donderdag bekendgemaakt. In het programma blikt Niehe terug op het festival. Ook ontvangt hij acteurs en actrices die zojuist in de grote zaal een Gouden Kalf hebben gewonnen. De slotavond vindt plaats op vrijdag 29 september.

De Nederlands Publieke Omroep (NPO) is een van de hoofdsponsors van het NFF. De nieuwe opzet volgt na een aantal jaren waarin de liveregistratie van het Kalveren-gala veel commentaar kreeg. Ook de kijkcijfers bleven achter bij de verwachtingen.