×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ivo Niehe gaat door met TV Show

15.08.2017 -

Ivo Niehe is al sinds de jaren tachtig op de buis met de TV Show, maar denkt nog niet aan stoppen. “Ik heb net weer een contract getekend voor het komende kalenderjaar”, zei de presentator, producent en programmamaker in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10.


“71 en dan dit nog een jaar te mogen doen, dat is ongeveer het grootste cadeau dat je als hardwerkend mens kunt krijgen”, vindt Ivo, die voor de TV Show de grootste sterren opzocht en interviewde. “Ik geniet daar intens van.”

Ivo is blij dat zijn programma na al die jaren nog steeds goed wordt bekeken. “De kijkcijfers zijn elke keer weer een verrassing voor me en daar gaat het natuurlijk uiteindelijk wel om.”

Hoewel hij de pensioengerechtigde leeftijd al is gepasseerd, denkt Ivo er niet aan om te stoppen met werken. Sinds kort mag hij zich ook toneelschrijver noemen, de door hem bedachte voorstelling Drs. Down is komend seizoen te zien. “Het werk dat ik nog steeds mag doen, vind ik zo onwaarschijnlijk leuk. Het maakt het leven elke dag opnieuw spannend en houdt me ontzettend aan de gang.”