Isa Hoes hoopt op nieuwe liefde

Isa Hoes vraagt zich af wanneer ze het niet elke keer weer over de dood van Antonie Kamerling hoeft te hebben. “Er is altijd wel een bruggetje naar Antonie”, aldus Isa.

“Ik ben op een gegeven moment meer dan dat. Dat is allemaal niet negatief bedoeld naar Antonie toe, maar hij is er niet meer en we zijn zes jaar verder. Het is gewoon lastig dat je altijd weer teruggaat naar iets”, legde Isa uit.

Volgens de actrice zijn er ‘zeker’ dagen dat ze niet meer aan Antonie denkt. “Ik heb een belachelijk druk leven sinds Antonie er niet meer is. Dat is heel raar, dat heb ik nooit gehad.” Isa heeft naar eigen zeggen soms helemaal geen tijd om stil te staan bij wat haar is overkomen. “Maar gewoon leven helpt om door te gaan. Ik heb twee kinderen waar ik voor moet zorgen.”

Isa zou het ‘heel erg leuk’ vinden als er weer een grote liefde opduikt in haar leven. “Ik ben nu bijna zes jaar alleen en ben heel happy, maar ik zou het ook wel heel erg leuk vinden als er weer iemand komt. Ik heb een hele hoop liefde te geven.”

De actrice maakt ‘een interessante tijd’ mee. “Ik ontdek van alles. Seksualiteit is ook iets, als je heel lang een partner hebt dan groei je naar elkaar toe. Als je weer alleen bent, moet je dat ook weer gaan ontdekken.”

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen