×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Is Giel reden voor ontslag Jeroen van Inkel?

Is Giel reden voor ontslag Jeroen van Inkel?
2.08.2017 -

Vorige week werd duidelijk dat Jeroen van Inkel niet zal terugkeren op de radio bij Veronica. Dat nieuws komt vandaag in een heel ander daglicht te staan, nu Weekend kan onthullen dat niemand minder dan Giel Beelen druk bezig is met zijn overstap naar Veronica...


Nadat Jeroen van Inkel in april een hartinfarct kreeg kwam hij thuis te zitten. De DJ kreeg vervolgens in juni te horen dat hij niet meer hoefde terug te keren. Wat zijn bazen hem er niet bij vertelden was, dat zij in gesprek waren met Giel Beelen. De 3FM DJ, die al jaren onder vuur ligt vanwege zijn hoge salaris bij de Publieke Omroep, zou volgens insiders druk bezig zijn met zijn overstap van BNN-VARA naar de commerciele zender.

Lees het hele verhaal over dit opmerkelijke ontslag, en de rol van Giel Beelen hierin, in de nieuwe Weekend.