×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Irritantste reclames: Koeman en Bram

2.12.2013 -

Voetbaltrainer Ronald Koeman (Hak) en ex-advocaat Bram Moszkowicz (Robijn) spelen in twee van de meest tenenkrommende reclames van dit jaar. Ze zijn genomineerd voor een Loden Leeuw voor de meest irritante bekende Nederlander in een commercial. Dat maakt het programma Radar van de TROS maandagavond bekend.


 

Koeman maakt reclame voor de rodekool van Hak (,,mijn mooiste kool ooit''), Moszkowicz gebruikt wasmiddel Robijn om zijn ,,gevlekte blazoen weer schoon te krijgen''. Er zijn nog drie andere BN'ers genomineerd: Sylvie Meis (Hunkemöller), Maarten van der Weijden (Menzis) en Ali B (T-Mobile).

Vijf spotjes kunnen de Loden Leeuw voor de irritantste commercials winnen: de boerende kater van yoghurtdrank Yogi, de vechtende vrouwen van webwinkel Bonprix, het blaffende hondje van Volkswagen, de nasynchronisatie van Vanish Oxi Action en de reclame van Dubbelfrisss waarin een smachtende jongen in een bus aan de noodrem trekt om het meisje tegenover hem te versieren.

De Loden Leeuw ging vorig jaar naar internetwinkel Zalando, voor de gillende vrouwen in zijn reclamespotjes. De irritantste reclame-BN'er van 2012 was Patricia Paay (Staatsloterij Miljoenenspel).