×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Iris Noëlle zorgt voor tranen bij Waylon (en de andere coaches)

Iris Noëlle zorgt voor tranen bij Waylon (en de andere coaches)
24.11.2018 -

Iris Noëlle Lengkeek (22) uit Amersfoort vertelde met het nummer Piece by Piece het verhaal over de moeilijke band met haar vader. En dat zorgde voor een confronterend moment met Waylon.


Tijdens het optreden van Iris draaide alle vier de coaches. Het was coach Ali B tijdens Iris’ optreden meteen duidelijk: dit nummer betekent veel voor de zangeres. Toen ze na afloop haar persoonlijke verhaal met de coaches en het publiek deelde, hield Waylon het niet droog. 'De taak die je hebt als je daar staat, is om mensen te inspireren', zei de zanger die jarenlang slecht contact had met zijn zoon. 'Ik ga hem zo meteen een sms’je sturen en zeggen dat ik heel veel van hem houd.' Dit raakte ook Ali B en Lil' Kleine, die vervolgens naar hem toe liepen om de zanger een knuffel te geven.  

Maar het was niet alleen het persoonlijke verhaal dat de coaches raakte, ook haar stem werd door Anouk geprezen. Iris koos uiteindelijk voor Anouk. 

Het filmpje van de ontroerde coaches kun je hier bekijken.